מצרכים:
1 ק''ג כבד עוף נקי ושטוף
5 ביצים קשות קלופות
2 בצל גדול חתוך לרצועות
3 כפות מיונז
מלח
פלפל שחור טחון
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה: מחממים שמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה, צולים על האש את הכבד מוסיפים הכבד למחבט של הבצל מוסיפים תבלינים ומערבבים, מטגנים להזהבת הכבדים, טוחנים את הכבדים עם הבצל והביצים קשות,מוסיפים את השמן של הטיגון,ומיונז ומערבבים מגישים על מצע חסה או בצלחת מנה ראשונה.למאגר המתכונים הגדול לחצו